ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Fevzi Katar İmam Hatip Ortaokulu

Okululumuz Çatalçeşme İMKB Ortaokulu bünyesinde hizmet vermektedir.

Çatalçeşme ilkokulu 1948 yılında eğitim-öğretime açılmıştır. Okul, 22 Şubat 2006 tarihine kadar 2 katlı 7 derslikli ve sobalı, laboratuvarı bulunmayan, oyun alanı olmayan eski binasında eğitim-öğretime devam etmiştir. Okulumuz, 22 Şubat 2006 tarihinde İMKB tarafından yapılan ve adı da Çatelçeşme İMKB ortaokulu olarak değiştirilen yeni binasında, Gültepe İlköğretim Okulu ile birleştirilerek, toplam 376 öğrencisiyle eğitim ve öğretime devam etmiştir.

Yeni Okul, 30.000 metre kare alan üzerine, her katı 1500 metre kare olan 5 katlı binası, 2 tanesi görme engellilere ayrılmak üzere32 dersliği, 1 tane görme engelliler için destek odası, kütüphanesi, 2 bilgisayar, 2 Fen ve Teknoloji laboratuvarı; 1 Görsel Sanatlar, 1 Teknoloji ve Tasarım İşliği, 1 çok amaçlı salonu (sığınak), 2 voleybol, 1 basketbol, 1 futbol sahasıyla örnek bir eğitim kurumu olarak hizmete açılmıştır. Çatalçeşme Mahallesi şehir merkezine 6 km uzaklıkta bulunan okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır.

Okululumuz Çatalçeşme İMKB Ortaokulu bünyesinde hizmet vermektedir.

Yayın: 14.09.2023 - Güncelleme: 14.09.2023 11:51 - Görüntülenme: 52

Etiketler :