ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Fevzi Katar İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Fevzi Katar İmam Hatip Ortaokulu

ÇATAL ÇEŞME MAH. YEŞİLBAĞLAR KÜME EVLERİ NO 53 İÇ KAPI NO 0 MERKEZ / ELAZIĞ
Vizyon
Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, İnsana, Topluma ve Doğaya Saygılı Bireyler Olarak Hayata Hazırlamaktır..
Misyon
Öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.
Öğretim Şekli :Sabah
08:20-14.40