ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Fevzi Katar İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik "Mesleki ve Teknik Liseler Tanıtım Programı" etkinliği düzenlendi.

Nis

Okulumuzda; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri" düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı"düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda; "Ramazan Ayı Etkinlikleri" kapsamında program düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda, "İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü" etkinliği yapıldı.

Mrt

Okulumuzda; 8 Mart 2024 tarihinde saat 13.30'da  "2023 /2024 Eğitim - Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı" yapıldı.

Mrt

Okulumuzda; 1-7 Mart deprem haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde eş zamanlı olarak T.C. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, 6 Mart 2024 Çarşamba günü saat 10:00'daDeprem - Tahliye Tatbikatı yapılması planlanan yazı doğrultusunda "Deprem- Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Okulumuzda; kız Öğrencilere yönelik "Hijyen Eğitimi"programı düzenlendi.

Okulumuzda;"6 Şubat Depremi Şehitleri İçin Saygı Duruşu"etkinliği düzenlendi.

Ock

Okulumuzda; öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile  "Dönem Sonu Haftası Etkinleri" yapıldı ve karneler dağıtıldı.

Ock

Okulumuzda ;öğretmen ve öğrencilerimize yönelik "Sağlıklı ve Güvenilir Gıda Kullanımı Semineri" programı düzenlendi.

Ara

Okulumuzda " Şiir Dinletisi Etkinliği" yapıldı.

Ara

Okulumuzda; "Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası" kapsamında etkinlik düzenlendi.

Okulumuzda, "Öğretmenler Günü" coşkuyla kutlandı.

Okulumuzda, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı etkinliği düzenlendi.